Samarbetspartner – HEMREX

Hemrex kommer till Kristianstad!

Vi är ett serviceföretag som gör vardagen enklare för våra kunder. Med ett brett utbud av hushållsnära tjänster som inkluderar allt från fönsterputs och storstädning till flytthjälp och trädgårdsservice underlättar våra glada och duktiga Hemrexare människors liv varje dag. Hemrex är ett företag som står för hög kvalitet och god service. Våra medarbetare är vår största tillgång och därför erbjuder vi utbildning, stöd och schyssta villkor. Hos oss står du som kund alltid i centrum. Det är tryggt och enkelt att anlita oss! Den 10 april slår Hemrex upp portarna i Kristianstad och vi ser fram emot att möta våra nya kunder. 

Vill du veta mer om Hemrex?
Kom och träffa oss på HUS & HEM mässan! Vår kontaktperson i Kristianstad är Ylva Schnorrenberger. Henne når du på: Ylva@hemrex.se. Mer information finns på hemsidan:  www.hemrex.se

On an autumn walk Mom pours warm tea from her thermos to her daughters. The concept of a family walk.

 

Kommunikationer

Kristianstad ligger bra till för både besökare och utställare. Resande med buss och järnväg har Yllan Mäss & Konferenscentrum på promenadavstånd från resecentrum/järnvägsstation.

Mässhallarna nås enkelt från E22. Från Kristianstad Airport tar det ca 15 minuter med bil till mässan. Man kan också använda lokaltrafiken busslinje 3 direkt till mässan.