Samarbetspartner – Everöds Elbyrå

Elbyrån med mer än 50 år i branschen, och idag Sveriges största återförsäljare av IVT-värmepumpar. Även solceller är en stor verksamhet hos oss och en växande marknad. Vårt signum är att vi tar totalentreprenad, så som kund har du endast en kontakt från start till utfört arbete. Våra ledord är:  ”Ansvar – Service – Garanti”.  Detta kan vi hålla genom vår välutbildade personal som har alla behörigheter som krävs.                                                                                                                                                                                                                                              Everöds Elbyrå har varit med på HUS & HEM mässan ända sedan den startade, vi gillar mässan och den oss en jättebra möjlighet att träffa många konsumenter!

Vi ses till våren i Everöds Elbyrås monter i B-Hallen // Conny Nilsson Björling, VD

www.everod-el.se

M6781-1_SP_001-utan tryck pa¦è t-shirt

Kommunikationer

Kristianstad ligger bra till för både besökare och utställare. Resande med buss och järnväg har Yllan Mäss & Konferenscentrum på promenadavstånd från resecentrum/järnvägsstation.

Mässhallarna nås enkelt från E22. Från Kristianstad Airport tar det ca 15 minuter med bil till mässan. Man kan också använda lokaltrafiken busslinje 3 direkt till mässan.