Samarbetspartner – Everöds Elbyrå

Vår samarbetspartner Everöds Elbyrå IVT-Center har varit med på HUS & HEM mässan ända sedan den startade för mer än 20 år sedan. VD Conny Nilsson Björling säger så här om deras medverkan.
” – Vi gillar mässan och den oss en jättebra möjlighet att träffa många konsumenter! Vi slår bland annat ett slag för enkelheten med att installera solceller, och har på mässan intressanta föredrag om detta.”

Elbyrån med mer än 50 år i branschen, och idag Sveriges största återförsäljare av IVT-värmepumpar. Även solceller är en stor verksamhet hos oss och en växande marknad. Vårt signum är att vi tar totalentreprenad, så som kund har du endast en kontakt från start till utfört arbete. Våra ledord är: ”Ansvar – Service – Garanti”. Detta kan vi hålla genom vår välutbildade personal som har alla behörigheter som krävs.

Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, text

Kommunikationer

Kristianstad ligger bra till för både besökare och utställare. Resande med buss och järnväg har Yllan Mäss & Konferenscentrum på promenadavstånd från resecentrum/järnvägsstation.

Mässhallarna nås enkelt från E22. Från Kristianstad Airport tar det ca 15 minuter med bil till mässan. Man kan också använda lokaltrafiken busslinje 3 direkt till mässan.